Du er her: ForsideTrafik & VejeArrangementer og udendørsservering på offentligt vejareal eller plads

Arrangementer og udendørsservering på offentligt vejareal eller plads

Er du interesseret i et af de offentlige torve, parkeringspladser eller en anden del af det offentlige vejareal til et udendørsarrangement, udendørsservering eller stadeplads?

Du kan låne en af pladserne eller vejarealet ved at sende en ansøgning til Center for Plan & Miljø - Trafik. Ansøgningen skal være sendt min. 15 arbejdsdage før arrangementet ønskes afholdt.

De frie pladser og vejareal kan anvendes til udstilling, oplysende virksomhed, optræden, salg, teater, cirkus, motions-og cykelløb, musik, agitation, demonstration mm.

Byrådet har i efteråret 2015 besluttet at vedtage et "Regulativ for anvendelse af offentlige vejarealer og pladser i Faxe Kommune". Dette regulativ træder i kraft den 1. januar 2016.

For brugen af de offentlige vejarealer og pladser i Faxe Kommune forudsætter det, at arrangementet overholder retningslinjerne i regulativet.

Bilag A - Regulativ for anvendelse af offentlige vejarealer og pladser i Faxe Kommune (PDF-fil åbner i nyt vindue)

Du kan søge om rådighed over vejareal til arrangementer, stadepladser mm., på de offentlige veje og pladser ved at logge ind på www.virk.dk. og logge ind med dit NemID. Her finder du også vejledning til hvordan du udfylder ansøgningsskemaet m.v.

Serviceinfo:

Vinkældertorvet kan ikke benyttes om torsdagen, da det benyttes til Torvedage.

Haslev Torv kan ikke benyttes hver den 1. lørdag i måneden fra kl. 10.00-15.00 i perioden fra april til oktober, da det benyttes til Torvedage.