Du er her: ForsideBolig og byggeriBBR, olietanke & hegnsynBBR- Bygnings- og boligregisteret

BBR- Bygnings- og boligregisteret

BBR-registeret indeholder oplysninger om ejendomme, bygninger, boliger og erhvervslejemål. BBR bruges i forbindelse med, statistik, udbetaling af ydelser, opkrævning af afgifter, vurdering af fast ejendom m.v.

BBR-registeret viser de faktiske forhold, som findes på en ejendom som f.eks. arealer, materialer, varmeinstallation, olietanke, toilet og badeforhold.

Det er den enkelte kommune, der ændrer og registrerer i BBR, men det er ejeren, som har ansvaret for, at oplysningerne i BBR stemmer.

 

Vil du købe eller sælge en ejendom?

Du kan bestille en ejendomsdatarapport - tidligere kaldet ejendomsoplysningsskema - på Boligejer - Ejendomsrapport

Rapporten koster 325 kr. og indeholder mere end 40 oplysninger. Du kal læse nærmere på Boligejer

 

Ændringer eller fejl i BBR-ejermeddelelse

Har du ændringer til BBR-meddelelsen, eller er der fejl i din BBR-registrering, skal du fremsende din BBR-meddelelse til Center for Plan & Miljø med de rettelser, der måtte være, sende en e-mail til bbr@faxekommune.dk med rettelserne – eller hvis det er mindre rettelser (f.eks. at der er en brændeovn eller lign.) kan du meddele det på tlf.nr. 56 20 30 51.

Hvis du har ændringer til BBR-registeret, fordi en bestemt byggesag ikke er blevet oprettet eller afsluttet, skal du kontakte BYG på tlf.nr. 56 20 30 30 eller på byg@faxekommune.dk.

Ofte kan byggesager ikke afsluttes, fordi du skal indsende manglende oplysninger eller tegninger inden sagen kan afsluttes. Du kan se, om vi har bedt om supplerende oplysninger i din byggetilladelse eller anmeldelse.

Hvordan får du en BBR-ejermeddelelse?

Du kan udskrive en BBR-Meddelelse gratis på Den Offentlige InformationsServer (OIS)

Du har også mulighed for at få et oversigtskort over  bygningerne på din adresse via BBR kort

Ved ejerskifte og ved afslutning af byggesager vil du, som ejer, automatisk få tilsendt en opdateret BBR-meddelelse gratis.