Blå Flag 2017 - Feddet Strand

Feddet Strand har i 2017 modtaget det Blå Flag

Badesæsonen er den 1. juni til den 15. september og det er i denne periode, det Blå Flag vajer over stranden.

Du kan hente et oversigtskort for Feddet Strand her:

Feddet strand - oversigtskort (PDF-fil åbner i nyt vindue)

Badevandskvalitet
Igennem badesæsonen udtages der jævnligt prøver af badevandet ved Feddet Strand for at holde øje med badevandskvaliteten.

På Feddet Strand vil der være opsat oplysninger om den aktuelle badevandskvalitet på stranden.

Herudover kan du finde analyserapporterne for badevandet på kommunens hjemmeside under ”Badevandsanalyser”.

Hvis der er problemer med badevandskvaliteten, vil det fremgå på kommunens hjemmeside under ”Særlige advarsler”.

Hvad betyder det Blå Flag?
Blå Flag er en international miljømærkningsordning, som sikrer dig gode oplevelser ved strand og havn. I Danmark er det Friluftsrådet, der står bag det Blå Flag.

Det Blå Flag tildeles til strande og havne, som gør en ekstra indsats for miljøet eller forsøger at højne strandens eller havnens standard. Der arbejdes med følgende områder:

• Miljøindsats og vandkvalitet
  • Miljøinformation
  • Drift, sikkerhed og faciliteter
  • Sikkerhed

Når du besøger en Blå Flag strand eller havn, vil du opleve, at der er en høj vandkvalitet, at der er en klar og tydelig miljøinformation, at der er gode udenomsfaciliteter, og at der er fokuseret på badesikkerhed.

Der skal ansøges om det Blå Flag hvert år for at sikre kvaliteten opretholdes.

Du kan få flere oplysninger om Blå Flag på Blå Flag hjemmesiden.

Du kan finde oplysninger om arrangementerne på Feddet Strand her:

Du kan finde oplysninger om arrangementer på de øvrige Blå Flag strande i Danmark på hjemmesiden for Blå Flag. Her kan du også hente en gratis Blå Flag App.

Applikationen indeholder rutevejledning til Blå Flag strande, havne og aktivitetscentre og deres faciliteter. Du kan se hvilke strande som har kystlivredning, få vejrudsigten samt en oversigt over alle Blå Flag aktiviteter på de danske strande og havne sommeren over.