Du er her: ForsideAktuelle høringer og afgørelserAktuelle høringerOffentlig høring af udkast til strategi for øget adgang til naturoplevelser

Offentlig høring af udkast til strategi for øget adgang til naturoplevelser

Teknik- og Miljøudvalget ønsker at sætte fokus på adgangen til naturen.

Adgangen til natur og til gode oplevelser har en stor værdi for både bosætning, sundhed, læringsmiljøer og friluftsliv. Denne strategi er et udkast til, hvordan kommunen kan arbejde videre med en handlingsplan med konkrete initiativer, der øger adgangen til vores natur. For at sikre den bedst mulige strategi vil vi gerne have input til strategien samt de dertilhørende forslag til indsatser.

Udkast til strategi for øget adgang til naturoplevelser (PDF-fil åbner i nyt vindue)

Høring

Faxe Kommune sender hermed udkastet i 8 ugers offentlig høring.

Høringsperioden løber fra den 9. august 2018 og frem til den 4. oktober 2018.

Bemærkninger og spørgsmål skal fremsendes til Faxe Kommune, Center for Plan & Miljø, Frederiksgade 9, 4690 Haslev eller trafik@faxekommune.dk