Du er her: ForsideJobcenter for virksomhederFaxes PartnerskabsnetværkHvad er Faxes Partnerskabsnetværk?

Hvad er Faxes Partnerskabsnetværk?

Virksomheder der har indgået en partnerskabsaftale med Jobcenter Faxe bliver tilbudt at være med i Faxes Partnerskabsnetværk.

Når din virksomhed indgår i en partnerskabsaftale med Jobcenter Faxe, får I også mulighed for at deltage i Jobcenter Faxes partnerskabsnetværk.

Det overordnede formål er at videndele og udveksle erfaringer for at fremme vækst og for at deltage aktivt og forpligtende i beskæftigelsesindsatsen.

Målet er:

  • Samarbejde om kompetenceudvikling og opkvalificering i Faxe kommune.
  • Fastholde og opkvalificere virksomhedens ansatte.
  • Medvirke til at sikre kvalificeret arbejdskraft.

Desuden samarbejder partnerskabsnetværket og virksomhedsservice i Jobcenter Faxe om f.eks.

  • Kampagner
  • Formidling af ’den gode historie’ på faxekommune.dk, i nyhedsbreve, lokale medier mv.
  • Udvikling, afprøvning og evaluering af koncepter, som kvalificerer samarbejdet mellem virksomheder og Jobcenter Faxe.

Hvem deltager i partnerskabsnetværket?

Det gør repræsentanter fra alle typer af private og offentlige virksomheder som har indgået en partnerskabsaftale med Jobcenter Faxe. Jobcentret deltager med virksomhedsservice, som består af virksomhedskonsulenterne og koordinatoren.

Andre Jobcentermedarbejdere og eksterne gæster inviteres til at deltage i netværksmøderne eller give oplæg om bestemte temaer.

Virksomhedsservice planlægger og administrerer partnerskabsnetværket og varetager udviklings- og driftsopgaver, som relaterer sig til Partnerskabskonceptet.

Hvor tit mødes man?

Der afholdes partnerskabsarrangementer 1 gang i kvartalet og/eller særlige konferencer, temamøder, events o. lign. efter behov.

Nyhedsbrev

Udover muligheden for at deltage i netværksmøderne modtager partnerskabsvirksomhederne også nyhedsbrevet som udsendes af virksomhedsservice i Faxe jobcenter. Nyhedsbrevene omhandler relevant information, opdateringer i lovgivningen samt videndeling.

Linkedin

Som et ekstra tilbud inviteres kontaktpersonerne fra partnerskabsvirksomheden til en netværksgruppe på Linkedin. Her kan virksomhedskonsulenterne og virksomhederne i partnerskabsnetværket holde hinanden orienteret om nyheder, inspiration, succeshistorier, videndeling mm.