Du er her: ForsideSundhedFaxe SundhedscenterFaxe Sundhedscenter

Faxe Sundhedscenter

Faxe Kommune har udviklet et nyt og unikt sundhedscenter i Faxe. Det ligger på det tidligere sygehus og ventes at blive et markant flagskib i kommunens sundhedsindsats.
Faxe Sundhedscenters indgangsparti Faxe Sundhedscenters indgangsparti

I det nye center er der samlet en hel række sundhedstilbud i en ny, fælles struktur. Der er eksempelvis den kommunale sundhedspleje, familierådgivning, praktiserende læger, speciallæger, psykolog, fodterapeut m.fl. Region Sjælland har beholdt sin røntgenafdeling og et laboratorium i Faxe Sundhedscenter.

I Forhallen har vi Café Ådalen, der bliver drevet som et beskæftigelsestilbud.

Med det nye sundhedscenter har vi fået et nyt og attraktivt tilbud i vores nærområde. Det, der ikke kræver et specialiseret sygehus, skal kunne klares lokalt, og rigtig mange vil på den vis spare en længere rejse. Samtidig kan der på det nye sundhedscenter udvikles et attraktivt fagligt miljø med rig mulighed for at samarbejde og skabe synergi på tværs. Det kan være med til både at tiltrække og fastholde højt kvalificeret, fagligt personale og sikre et mere sammenhængende forløb omkring den enkelte patient.

Det ventes, at centeret på sigt vil blive mere end blot et rum for patienter og sundhedstilbud. Det skal udvikle sig til et spændende, dynamisk og lokalt samlingssted, hvor alle kan mødes og dele fælles oplevelser.

Læs meget mere om sundhedscentret på hjemmesiden: www.faxesundhedscenter.dk