Du er her: ForsideTilflytter i Faxe KommuneFølelsen af Faxe

Følelsen af Faxe

Faxe Kommune er et dejligt sted at bo. Om du er et barn, ung, enlig, familie eller senior, har vores kommune en masse kvaliteter at byde på.

Alt det gør vi opmærksom på via projektet 'Følelsen af Faxe'. Følelsen af Faxe handler om at gøre det attraktivt for nye borgere at flytte hertil. Det handler om at tage godt imod nye naboer og inkludere dem i vores fællesskab. Det handler også om at gøre os alle til ambassadører for en skøn kommune.

Projektet drives af Faxe Kommune og inddrager et bredt udsnit af lokale. Fra borgere, over foreninger til erhvervslivet.

Hjemmeside
På projektets hjemmeside www.følelsenaffaxe.dk kan du læse mere om vores lokalområder, og du kan møde en række af de familier, der har valgt at flytte til Faxe Kommune. Kunne du tænke dig at fortælle andre, hvorfor du og din familie har valgt at flytte hertil, så hører vi meget gerne fra dig. Kontakt vores bosætningskonsulent Signe Munch-Pedersen på smunc@faxekommune.dk eller mobil 21 66 82 80. Hun hjælper dig også, hvis du har spørgsmål i forbindelse med flytningen m.m. 

Facebook og Instagram
Du kan være med til at sprede det gode budskab om Faxe Kommune ved at engagere dig på Følelsen af Faxes Facebook- og Instagram-profil.