Du er her: ForsideFrivillighedNyt til frivillige foreninger og frivilligeForeningernes Dag søndag den 13. september - En oplevelse for hele familien

Foreningernes Dag søndag den 13. september - En oplevelse for hele familien

Foreningernes Dag
’Foreningernes Dag på søndag d. 13. september byder alle borgerne i Faxe Kommune velkommen til en skøn dag med masser af aktiviteter for både store og små.

Det sker fra kl. 11.00 til kl. 15.30 ved det gamle Haslev Seminarium, Søndergade 12, 4690  Haslev:

Tag hele din familie med på en spændende tur og oplev Ulla Abdullas Cocobongoband, der spiller for børn og forældre, mens mere end 50 foreninger fra alle kommunens byer dyster om opmærksomheden med sjove aktiviteter og masser af kaffe og kage.

Dagen slutter af med skumshow fra Haslev Brand og Redning, hvor børnene kan gå på opdagelse i skummen og finde godteposer.

Gå ikke glip af en super hyggelig og underholdende dag.

Du kan se programmet for dagen her:

Foreningernes Dag - Program (PDF-fil åbner i nyt vindue)