Du er her: ForsideFrivillighedNyt til frivillige foreninger og frivilligeForeningernes Dag søndag den 14. september

Foreningernes Dag søndag den 14. september

Foreningernes Dag
Kom og deltag i den første fælles og åbne samlingsdag for alle foreninger, Foreningernes Dag i Faxe Kommune, søndag den 14. september 2014 på pladsen ved det tidligere Haslev Seminarium, Søndergade 12, 4690 Haslev.

Frivilligrådet har i samarbejde med Folkeoplysningsudvalget taget initiativ til et arrangement, der giver de mange forskellige foreninger i Faxe Kommune muligheden for åbent at vise alle, hvad de kan, og hvad de står for.

Det bliver en dag, hvor I som forening får en unik chance for at engagere mange borgere og vise, hvordan I gør foreningslivet i Faxe Kommune mere mangfoldigt og spændende. I får mulighed for at lære hinanden at kende på tværs af foreningsinteresser og måske opstår der helt nye idéer til nye samarbejdsmuligheder...

Arrangementet løber fra kl. 11.00 til 15.30 og næsten hele området omkring Haslev Seminarium (grønne arealer, p-pladser mv.) vil blive taget i brug. Der bliver desuden sørget for underholdning i løbet af dagen, så vi kan få tiltrukket så mange besøgende som muligt. De besøgende kan købe mad og drikke under hele arrangementet og de deltagende foreninger får mulighed for at bestille mad til de repræsentanter, der tilmeldes.

Skynd jer derfor at sende jeres udfyldte tilmeldingsblanket så hurtigt som muligt:

Tilmeldingsblanket som PDF-dokument (åbner i nyt vindue)

Tilmeldingsblanket som Word-dokument (åbner i nyt vindue)

Vel mødt til en super dag for foreningerne i Faxe Kommune !

- Alle foreninger er velkomne!