Du er her: ForsideOm kommunenForsikring i Faxe KommuneForsikring i Faxe Kommune

Forsikring i Faxe Kommune

Anmeldelse af skader skal ske til Forsikringsenheden
 • Kommunen har ansvaret for, at eksempelvis huller i vejen er lappet og der ikke er for stort niveauforskel på fortov. Det betyder, at hvis du som borger kommer til skade med din bil ved at køre i et hul i vejen eller falder på fortov, kan du gøre kommunen erstatningsansvarlig. Her anvendes selvfølgelig de almindelige erstatningsregler ved vurdering af, hvorvidt kommunen skal udbetale erstatning eller ej.

  Dette skema kan anvendes til anmeldelse:

  Anmeldelsesblanket til ansvarsskader (PDF-fil åbner i nyt vindue)


 • Beboere på ældrecentre.
  Ældrecentre har ikke nogen forsikring, der dækker beboerens indbo eller eventuel skade, som forvoldes på andres ejendom/person. Det er derfor en god idé at bibeholde din eksisterende ansvars- og løsøreforsikring. Vær dog opmærksom på, at værdien af løsøre formentlig skal reguleres ned i forhold til tidligere indbo. Nogle selskaber tegner en speciel plejehjemsforsikring, der generelt er billigere.
 • Børneulykkesforsikring.
  Skoler og institutioner forsikrer IKKE dit barn og det gør din egen ulykkesforsikring heller ikke. Husk derfor at få tegnet børneulykkesforsikring for dit barn. Hvis uheld rammer i børnehøjde, er det godt at have råd til omsorg.
Kontakt os via telefon eller mail, hvis du har spørgsmål

Forsikringsenheden tlf. 56203842 - E-mail: Forsikringsenheden@faxekommune.dk

Nyttige links

Arbejdsmarkedets erhvervssikring

Det kriminalpræventive råd

Forsikringsoplysningen

Forsikringsvejret

Stop indbrud