Du er her: ForsideFrivillighedFrivillighed i Faxe KommuneJobs, opgaver og idéer til frivillige

Jobs, opgaver og idéer til frivillige

Har du/din institution en idé til en aktivitet, en opgave eller et initiativ, som vil gavne borgere i Faxe Kommune, så har du her mulighed for at gøre din idé eller opgave synlig.

Som borger/gruppe, forening, institution eller anden organisation kan du med denne formular oprette opslag omkring ideer, opgaver eller jobs for frivillige gennem frivilligjob.dk (Nyt vidue) – læs mere på hjemmesiden med frivillige job.
Bemærk at siden skifter over til Frivilligjob.dk, når du skal udfylde formularen.

Hvis du i annonceteksten skriver Faxe Kommune, vil annoncen automatisk blive vist på disse ider på www.faxekommune.dk/frivilligjob-faxe-kommune
Kommunale institutioner skal følge frivilligjob.dk’s retningslinjer (Nyt vidue) for oprettelse af opgaver inden for kommunale/offentlige institutioner.