Frivillige tilbud

På Dalgården i Rønnede holder mange frivillige grupper og foreninger til. Faxe Kommunes frivillighedskoordinator på ældreområdet har også kontor på Dalgården.

Aktivitets- og Frivillighedshuset Dalgården
Thujavej 19
4683 Rønnede
Åbent hverdage kl. 8.00 – 17.00
Telefon: 40 46 39 94

Tryk her for at besøge Dalgårdens hjemmeside

Mandeklub

Tirsdag den 12/9 startede en ny mandeklub i Faxe Kommune. Mandeklubben holder nyt arbejdsmøde på Dalgården den 28/9 kl. 13.00-15.00, hvis du vil tilmeldes klubben eller har spørgsmål kan du kontakte frivillighedskoordinator Simon Agerskov på 40 46 39 94.

Bedstes Madklub

Savner du duften af mad der tilberedes og selskab omkring måltidet eller er der en ret du ønsker at få lavet igen, men måske ikke selv kan klare mere? Så kom med i Bedstes Madklub. Bedstes Madklub
Bedstes Madklub er et frivilligt initiativ på Dalgården, hvor man kan komme og spise og lave mad sammen med frivillige og andre ældre mennesker.

Det handler primært om at bringe de gode gamle retter til livs, hvor alle deltager i madlavningen så meget som man kan, det kan også være blot at folde en serviet. Det vigtigste er at vi får lavet noget god mad som er velduftende og velsmagende.

Man har mulighed for selv at bidrage med en opskrift, som vi så kan lave ugen efter. Det koster 40 kr. at deltage, som du betaler på dagen. Der laves to retter hver gang og pengene går til råvarerne. Er der mad tilovers, får man resterne med hjem.

Vil du vide mere eller tilmelde dig enten som gæst eller frivillig? Kontakt Bente Ludvigsen på tlf. 22 58 18 79

Cykelpiloter

Har du et par ledige timer i ny og næ? Vil du have motion og samtidig glæde et andet menneske? Så meld dig som cykelpilot på et eller flere af Faxe Kommunes Plejecentre! Cykelpilot

Som cykelpilot kan du give ældre medborgere gode oplev¬elser i naturen og på landevejene. Faxe Kommune har 12 side-by-side- cykler og taxacykler. Alle har motor og er lette at træde - vi mangler bare dig!

Vil du vide mere eller tilmelde dig som cykelpilot? Kontakt frivillighedskoordinator Simon Agerskov, tlf. 40 46 39 94.

Se også filmen fra en cykelevent i Faxe 27. august 2015. Her var otte bebeoere fra Faxe Kommunes plejecentre på cykeltur på kommunens ældrecykler.

Se folder om træning i frivilligt regi (PDF-fil åbner i nyt vindue)

Træning i frivilligt regi

Har du været igennem et genoptræningsforløb under den kommunale genoptræning, kan du via fysioterapeuten eller ergoterapeuten få adgang til at fortsætte din træning i frivilligt regi. Har du lyst til at vide mere, så tal med din fysioterapeut eller kontakt frivillighedskoordinator Simon Agerskov, tlf. 40 46 39 94

Læs mere om foreninger og frivillighed her.