Grøndalshusene

Billede af Grøndalshusene
Grøndalshusene tager stort hensyn til beboernes personlige behov.

Boliger

Grøndalshusene betragtes som beboernes eget hjem. Her lever man med værdighed, og der tages stort hensyn til beboernes personlige behov.

Der er 50 plejeboliger fordelt på 5 små huse, hvoraf de tre bruges som demenshuse. Lejlighederne består af to værelser uden adskillelse, et tekøkken og et godt badeværelse. Alle boligerne vender ud mod haven med egen dejlig terasse.

Måltider

Alle måltider indtages ved det store, hyggelige spisebord i fællesrummene i de enkelte huse. Personalet står selv for tilberedning af gode, varierede måltider. Varm mad kommer fra centralkøkkenet i Haslev.

Beboerne inddrages aktivt i hverdagens gøremål og har blandt andet indflydelse på kostplanlægningen. Grøndalshusene sætter fællesskabet højt i spise- og dagligstuen. Spisebordet er placeret i direkte forlængelse af køkkenet, så alle kan følge med i snakken med personalet. Her er en atmosfære, der minder om livet hjemme.

Aktiviteter

Personalet er med til at arrangere de mange sociale aktiviteter, højtlæsning, boldspil, sang, film, hygge på terassen og meget mere.

Kontaktoplysninger

Leder af Grøndalshusene Marion Pihl Jensen
Grøndalsvej 25 - 33
4690 Haslev
Telefon 56 20 46 69 / 23 45 80 75

Kommunal tilsynsrapport 2017

Rapport uanmeldt tilsyn Grøndalshusene 2016 (PDF-fil åbner i nyt vindue)

Praktikstedsbeskrivelse for Grøndalshusene

Tryk her for at læse praktikstedsbeskrivelsen for Grøndalshusene (PDF-fil åbner i nyt vindue)