Du er her: ForsidePleje, handicap og psykiatriHjælpemidlerHjælp til blinde og svagsynede

Hjælp til blinde og svagsynede

Synscentralen tilbyder rådgivning, vejledning, undervisning og afprøvning samt anbefaling af diverse synshjælpemidler.

I forbindelse med kommunalreformen den 1. januar 2007 indgik Faxe Kommune en leveringsaftale med Synscentralen i Vordingborg med henblik på leveringen af ydelser til Faxe Kommunes blinde og svagsynede borgere.

Synscentralen leverer alle aktuelle ydelser til blinde og svagsynede børn og voksne i kommunen.

Synscentralen anbefaler øjenproteser, optik og IT-hjælpemidler i henhold til lov om social service.

Du kan læse mere om Synscentralen på Synscentralens hjemmeside ved at følge dette link til www.synscentralen.dk (åbner i nyt vindue) Hvor du også kan finde Synscentralens årsrapporter.

Faxe Kommunes borgere kan kontakte Synscentralen på følgende:

Synscentralen
Færgegårdsvej 15 H