Du er her: ForsideFrivillighedNyt til frivillige foreninger og frivilligeInvitation til Foreningernes Dag i Faxe Kommune søndag den 18. september 2016

Invitation til Foreningernes Dag i Faxe Kommune søndag den 18. september 2016

Kære forening ! Hermed udsendes invitation til årets festdag for hele familien: Foreningernes Dag 2016 som løber af stablen søndag den 18. september 2016 på de grønne arealer ved Kultunariet i Haslev.

Du kan finde tilmeldingsblanketten her:

Tilmeldingsblanket til Foreningernes Dag 2016 (PDF-fil åbner i nyt vindue)

Blanketten udfyldes og sendes til: cari@faxekommune.dk, eller med post til: Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice, att.: Asya Sarikaya, Frederiksgade 9, 4690 Haslev - så tilmeldingen er hos os i hænde senest den 15. august 2016 kl. 15.00

Det koster 300 kr. at deltage i Foreningernes Dag og det betales elektronisk via dankort igennem place2book ved at klikke her (https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=bc444b6649). Det koster 3,75 kr. Husk det er kun pr. forening man betaler og der er ingen billetter mv. der skal printes. Det er dog vigtigt, at I skriver foreningens navn i indbetaler feltet.

Spørgsmål vedr. tilmelding og gebyr bedes rettet til Asya Sarikaya på asari@faxekommune.dk eller på 56 20 37 37.

At det bliver en festdag for hele familien kan fornemmes tydeligt af nedenstående brainstorm på aktiviteter på standene og som kom frem på det første informationsmøde den 26. april.

På dette link kan I læse oplægget fra infomødet den 26. april, hvor også brainstorm-ideerne er angivet:

Oplægget fra infomødet - Foreningernes Dag 2016 (PDF-fil åbner i nyt vindue)

Læg venligst mærke til følgende datoer i oplægget:

15. august: frist for tilmelding til Foreningernes Dag 2016
25. august: Sidste informationsmøde kl. 19-21 på Kultunariet
18. september: Foreningernes Dag 2016

Hvis I er i tvivl om hvorvidt jeres forening skal deltage, så kig forbi vores facebookside ’Foreningernes Dag i Faxe Kommune’ og få et indtryk af stemningen – trods regnvejr mv. I år vil det så blive endnu bedre eftersom der bliver fyldt med aktiviteter på selve stadepladserne. Se her hvad I som forening kan opleve og være en del af:

Underholdning – ideer til stadeaktiviteter (foreløbige)

Oasen: Demonstrere IT, strikke karklude, poser, kort

Haslev Sportsfiskerforening: fluebinding, blinkstøbning, præcisionskast med spinnestang/fluestang

Spotlight: udklædningstøj, undervisning i teater, teaterlege,

Spejderforeninger i fællesskab: bål, signaltårn, kanoudstilling,