Du er her: ForsideFrivillighedNyt til frivillige foreninger og frivilligeInvitation til Frivillighedskonferencen tirsdag den 18. november

Invitation til Frivillighedskonferencen tirsdag den 18. november

Frivillighedskonferencen finder sted tirsdag den 18. november 2014, kl. 17.00 i Festsalen i det tidligere Haslev Seminarium, Søndergade 12, 4690 Haslev.

Kære frivillige og foreninger !

Faxe Kommune inviterer alle foreninger og frivillige i kommunen til en dialogaften med en konference, der byder på super spændende oplæg og drøftelser om, hvordan vi fortsat kan styrke frivilligheden i vores kommune.

Det sker tirsdag den 18. november 2014, kl. 17.00 - 21.30 i Festsalen i det tidligere Haslev Seminarium, Søndergade 12, 4690  Haslev.

Du kan se programmet her:

Programmet til Frivillighedskonferencen 2014 (PDF-fil åbner i nyt vindue)

Konferencen er en fælles årlig dialogmulighed, hvor alle interesserede borgere, foreninger, organisationer og frivillige er velkomne - og både repræsentanter for politikere, chefer og medarbejdere fra Faxe Kommune er inviteret.

Sæt kryds i kalenderen og send en tilmelding til Carsten Bent Riisager på mailen cari@faxekommune.dk senest torsdag den 13. november.

Skriv kort hvor mange I kommer (husk at skrive navn på alle deltagere) og evt. hvilken forening I repræsenterer.

Hvis I skulle have spørgsmål eller lign., bedes I kontakte Asya Sarikaya på enten tlf. 5620 3737 eller på mail asari@faxekommune.dk.

Vi glæder os til at se jer alle til en super aften.