Du er her: ForsidePlanerLandskabskarakteranalyseKarakterområde 1 - Teestrup issølandskab med morænebakker

Karakterområde 1 - Teestrup issølandskab med morænebakker

Nøglekarakter: Issølandskab med et jævnt stigende og faldende terræn, øst-vestgående morænebakker, adskillige åer samt intensivt landbrug og flere landsbyer.

Beliggenhed og afgrænsning
Området udgør den nordvestlige del af Faxe Kommune. Mod nord og vest afgrænses området af kommunegrænserne til Ringsted og Næstved, mens landskabets karakteristika fortsætter på den anden side af kommunegrænsen.

Den sydlige grænse følger Hesede Skov og Susåen. Karakterområdet er mod øst afgrænset af en ændring i terrænet, idet terrænet i de tilstødende områder er mere kuperet.

Læs mere om karakterområde 1 herunder:

Karakterområde 1 - Teestrup issølandskab med morænebakker (PDF-fil åbner i nyt vindue)