Ledige ældreboliger

Faxe Kommune har en række ledige ældreboliger, som folkepensionister i Faxe Kommune har mulighed for at leje.

Er du berettiget til en ældrebolig?

Kontakt først visitatorerne i Visitation Pleje for at høre om du er berettiget til en ældrebolig, eller om du skal leje en af de ledige boliger på almindelige vilkår. Det har bl.a. betydning for størrelsen af din boligstøtte.

Er du ikke berettiget til en ældrebolig

Hvis du ikke er berettiget til en ældrebolig, vil du kunne leje en af kommunens ledige ældreboliger på almindelige lejevilkår. Almindelige lejevilkår betyder bl.a., at hvis du er berettiget til boligstøtte, så vil du få den almindelige sats og ikke den forhøjede sats, som kan søges ved en ældrebolig.

Kontaktoplysninger

Ønsker du at søge en ledig ældrebolig, skal du kontakte Visitation Pleje på tlf. 5620 3430, mandag - tirsdag - onsdag - fredag kl. 9-13, og torsdag kl. 9-17
Boligerne er som udgangspunkt 2-rums boliger medmindre andet er angivet.

Ledige boliger

Der er pt. ingen ledige ældreboliger til udlejning på almindelige lejevilkår.

Faxe Kommune kan ikke garantere, at de enkelte adresser er ledige på ansøgningstidspunktet. Listen bliver løbende opdateret, så der kan hele tiden være nye boliger på vej, så hold øje med oversigten!

Såfremt du allerede har indsendt en ansøgning om ældrebolig og venter på visitering eller står på vores venteliste, så vil du høre fra os, når vi har et tilbud til dig i dit ønskede område.