Du er her: ForsideTrafik & VejeMidlertidige vejlukninger

Midlertidige vejlukninger

Få overblik over hvor i kommunen, der udføres vejarbejde og hvilke ruter der eventuelt i en periode kræver omkørsel på grund af vejarbejde eller arrangementer

Overblikket omfatter fortrinsvis renovering af veje, cykelstier og fortove, og omlægning af ruter i forbindelse med større vejarbejder og arrangementer.

Vi informerer ikke om vejarbejde der ikke har restriktioner af færdslen i større omfang.


Jernbanegade mv., Haslev

I forbindelse med afholdelse af cykelløb i Haslev By den 17. august 2018 lukkes Jernbanegade, Frederiksgade og Præstevænget for al kørende færdsel i tidsrummet 14.00-21.00. Der henvises til anvist omkørsel i området. Der vil endvidere være standsnings- og parkeringsforbud på Vestergade og Nørregade i samme tidsrum.


Ringstedvej, Haslev

Ringstedvej i Haslev fra Teglværksvej til Peberkildevej er spærret for gennemkørsel den 18. august 2018 i tidsrummet 07.30-09.30. Der henvises til omkørsel ad Teglværksvej, Humlevænget og Peberkildevej.


Jernbanegade, Haslev

Jernbanegade er spærret for gennemkørsel den 18. august 2018 i tidsrummet 16.00-18.00. Der henvises til omkørsel ad Vestergade og Præstevænget.


Videbæksvej, Haslev

Videbæksvej spærres for gennemkørsel grundet brorenovering i perioden 20. august - 12. oktober 2018. Der henvises til omkørsel ad Teestrup Overdrevsvej, Kirkevej og Teestrupvej.


Dyssevej, Rønnede

Dyssevej i Rønnede skal have lagt nyt slidlag fra Faxevej til Dalgårdsvej i perioden 22. - 24. august 2018. I den forbindelse vil det opleves at der afspærres kørebaner til asfaltarbejdet. Der opsættes omkørselspile i området, vi henviser til at følge disse.


Hovedgaden, Faxe Ladeplads

I forbindelse med afholdelse af Rivierafest i Faxe Ladeplads den 25. august 2018, spærres Hovedgaden for gennemkørsel fra Faxe Havnevej til Faxevej, samt der etableres ensretning fra Toldbodvej til Faxe Havnevej. Der henvises til skiltet omkørsel i området.


Jernbanegade samt Vestergade, Haslev

I forbindelse med Kulturnatten spærres Jernbanegade samt Vestergade fra Nørregade til Jernbanegade for gennemkørsel den 28. september 2018 i tidsrummet kl. 16.00-23.45. Der henvises til den skiltede omkørsel i området.


Hovedgaden mv., Faxe Ladeplads

Hovedgaden og sideveje hertil i område omkring Faxevej og Favrbyvej i Faxe Ladeplads skal kloakeres. Arbejdet foregår over en periode på 1 til 1½ år. I den periode vil Hovedgaden og de øvrige sideveje være påvirket af arbejdet, hvor der kun vil være én kørebane åben for begge retninger. Nogle sideveje vil opleve at være spærret for gennemkørsel - her henviser vi til de anviste omkørsler i området.


Har du spørgsmål til ovenstående arbejder eller ruteomlægninger, kan du kontakte

Center for Plan & Miljø - Trafik, på tlf.56 20 30 40 eller trafik@faxekommune.dk