Du er her: ForsideTrafik & VejeMidlertidige vejlukninger

Midlertidige vejlukninger

Få overblik over hvor i kommunen, der udføres vejarbejde og hvilke ruter der eventuelt i en periode kræver omkørsel på grund af vejarbejde eller arrangementer

Overblikket omfatter fortrinsvis renovering af veje, cykelstier og fortove, og omlægning af ruter i forbindelse med større vejarbejder og arrangementer.

Vi informerer ikke om vejarbejde der ikke har restriktioner af færdslen i større omfang.


Hovedgaden mv., Faxe Ladeplads

Hovedgaden og sideveje hertil i område omkring Faxevej og Favrbyvej i Faxe Ladeplads skal kloakeres. Arbejdet foregår over en periode på 1 til 1½ år. I den periode vil Hovedgaden og de øvrige sideveje være påvirket af arbejdet, hvor der kun vil være én kørebane åben for begge retninger. Nogle sideveje vil opleve at være spærret for gennemkørsel - her henviser vi til de anviste omkørsler i området.


Sofiendalsvej, Haslev

Grundet afholdelse af skolernes triatlondag, afspærres Sofiendalsvej mellem Sdr. Jernbanevej og Terslev Skolevej/Sanderhusvej den 23. maj 2018 i tidsrummet 9.00-13.30. Der henvises til omkørsel ad Køgevej > Københavnsvej > Themstrupvej.


Jernbanegade, Haslev

Jernbanegade spærres for gennemkørsel lørdag den 2. juni 2018 i tidsrummet 09.00-15.00, da der er afholdelse af arrangementet "Sjov i Faxe". Der henvises til skiltet omkørsel i området.


Hovedgaden, Faxe Ladeplads

I forbindelse med afholdelse af cykelløb i Faxe Ladeplads, afspærres Hovedgaden fra Toldbodvej til Faxevej søndag den 3. juni 2018 i tidsrummet 09.00-16.00. Der henvises til skiltet omkørsel i området.


Baunekulevej, Faxe

Baunekulevej afspærres for gennemkørsel den 10. juni 2018 i tidsrummet 08.00-15.00. Der henvises til at benytte andre veje i området.


Jernbanegade mv., Haslev

I forbindelse med afholdelse af cykelløb i Haslev By den 17. august 2018 lukkes Jernbanegade, Frederiksgade og Præstevænget for al kørende færdsel i tidsrummet 14.00-21.00. Der henvises til anvist omkørsel i området. Der vil endvidere være standsnings- og parkeringsforbud på Vestergade og Nørregade i samme tidsrum.


Ringstedvej, Haslev

Ringstedvej i Haslev fra Teglværksvej til Peberkildevej er spærret for gennemkørsel den 18. august 2018 i tidsrummet 07.30-09.30. Der henvises til omkørsel ad Teglværksvej, Humlevænget og Peberkildevej.


Hovedgaden, Faxe Ladeplads

I forbindelse med afholdelse af Rivierafest i Faxe Ladeplads spærres Hovedgaden for gennemkørsel fra Faxe Havnevej til Faxevej, samt der etableres ensretning fra Toldbodvej til Faxe Havnevej. Der henvises til skiltet omkørsel i området.


Jernbanegade samt Vestergade, Haslev

I forbindelse med Kulturnatten spærres Jernbanegade samt Vestergade fra Nørregade til Jernbanegade for gennemkørsel den 28. september 2018 i tidsrummet kl. 16.00-23.45. Der henvises til den skiltede omkørsel i området.


Har du spørgsmål til ovenstående arbejder eller ruteomlægninger, kan du kontakte

Center for Plan & Miljø - Trafik, på tlf.56 20 30 40 eller trafik@faxekommune.dk