Du er her: ForsideTrafik & VejeMidlertidige vejlukninger

Midlertidige vejlukninger

Få overblik over hvor i kommunen, der udføres vejarbejde og hvilke ruter der eventuelt i en periode kræver omkørsel på grund af vejarbejde eller arrangementer

Overblikket omfatter fortrinsvis renovering af veje, cykelstier og fortove, og omlægning af ruter i forbindelse med større vejarbejder og arrangementer.

Vi informerer ikke om vejarbejde der ikke har restriktioner af færdslen i større omfang.


Hovedgaden mv., Faxe Ladeplads

Hovedgaden og sideveje hertil i område omkring Faxevej og Favrbyvej i Faxe Ladeplads skal kloakeres. Arbejdet foregår over en periode på 1 til 1½ år. I den periode vil Hovedgaden og de øvrige sideveje være påvirket af arbejdet, hvor der kun vil være én kørebane åben for begge retninger. Nogle sideveje vil opleve at være spærret for gennemkørsel - her henviser vi til de anviste omkørsler i området.


Ringstedvej/Tingvej, Haslev

Jernbanesporet over Ringstedvej/Tingvej i Haslev spærres grundet vedligehold fra den 26. februar 2018 kl. 21.00 til den 27. februar 2018 kl. 05.00. Der henvises til den anviste omkørsel i området.


Jernbanegade mv., Haslev

Jernbanegade, Vestergade og Frederiksgade vil være spærret for gennemkørsel fra den 30. april 2018 kl. 18.00 til den 1. maj 2018 kl. 20.00 grundet afholdelse af børnehjælpsdag. Der henvises til den anviste omkørsel i området.


Themstrupvej, Torvegade, Allegade og Sofiendalsvej, Haslev

Ovennævnte veje er afspærret på en del af strækningen, i én retning den 1. maj 2018 i tidsrummet 13.00-20.00 grundet afholdelse af cykelløb. Følg venligst omkørsel i området.


Har du spørgsmål til ovenstående arbejder eller ruteomlægninger, kan du kontakte

Center for Plan & Miljø - Trafik, på tlf.56 20 30 40 eller trafik@faxekommune.dk