Du er her: ForsideFrivillighedNyt til frivillige foreninger og frivilligeNyt møde torsdag den 7. maj i forbindelse med tilflytternetværket

Nyt møde torsdag den 7. maj i forbindelse med tilflytternetværket

Faxe Kommune havde den 16. april inviteret til et orienteringsmøde, hvor initiativtagerne Jonna Dyrmose Jørgensen, tilflyttet borger i kommunen, og Asya Sarikaya, medarbejder ved Faxe Kommune, orienterede den lille halve snes fremmødte om deres tanker omkring et tilflytternetværk.

Man forestiller sig en kombination af ”gamle” borgere, der kender deres by og egn godt, og så tilflyttere, der gerne vil integreres i det samfund, de er flyttet til.

Der er nu kommet dato på det næste møde som allerede er torsdag den 7. maj fra kl. 16.00 til kl. 18.00 i mødelokale 2, Rådhusbygningen i Haslev, Frederiksgade 9, 4690 Haslev.

For at gøre mere opmærksom på tilflytternetværket, har initiativtagerne også planer om at deltage i Foreningernes Dag i september.

Vil man vide mere eller tilbyde sin hjælp, kan man henvende sig til Jonna Dyrmose Jørgensen, tlf. 40 30 00 16 eller Asya Sarikaya, tlf. 29 42 17 75