Du er her: ForsideSundhedTilbud til børn og familierTræning for børn med særlige behov

Træning for børn med særlige behov

billede af sej dreng
Faxe Kommune har samarbejde med en forening om et hold for børn med særlige behov, og som derfor trives bedst på mindre hold. Børnene kan fx have motoriske, sociale, psykiske eller fysiske udfordringer såsom autisme, ADHD, ADD, overvægt, lavt selvværd eller andet. Målet er, at børnene får sjov og motiverende træning, en bedre kondition og gerne nye venner.

Karise Idræts Klub

to børn giver hinanden High five Kom og træn med os på Hi5Kidz

Hi5kidz

Dette er et hold for børn med særlige behov, som trives bedst med at være på et lille hold. Børnene kan fx have motoriske, sociale, psykiske eller fysiske udfordringer.

Vi spiller med bolde, leger, laver gymnastik, styrketræning, hopper i minitrampoliner og en masse andet sjovt. Vi har fokus på, at børnene får succesoplevelser og forbedrer deres motorik, kondi og styrke.

Lyder holdet som noget for dit barn, kan han/hun få en gratis prøvetime. Er du i tvivl om holdet er noget for dit barn, så kontakt os på mail: brianholmjensen@gmail.com

Holdet udbydes i samarbejde med Faxe Kommune, som støtter tiltag, der skal få flere borgere til at være fysisk aktive.

  • Holdet er for børn mellem 6 og 14 år.
  • Trænere: Karina og Brian Holm Jensen

Klik her for at tilmelde dig via Karise Idræts Klubs hjemmeside

Rådgivning

Er jeres barn overvægtigt, kan I få råd og vejledning af Faxe Kommunes sundhedspleje. Klik her for at se deres kontaktoplysninger

Støttemulighed

Faxe Kommune har en pulje, der skal hjælpe de familier, der er økonomisk vanskeligt stillede - og som ikke har midler til, at deres børn og unge, kan deltage og være aktive i kultur- og fritidslivet.

Klik her for at læse mere om puljen og hvordan du søger

Links

Sundhedsplejen i Faxe Kommune

En lettere barndom

Alt om kost