Du er her: ForsidePleje, handicap og psykiatriVelfærdsteknologiNYHED - Faxe Kommune har sluttet sig til Agein Well netværket

NYHED - Faxe Kommune har sluttet sig til Agein Well netværket

Agein Well netværket er et europæisk netværk/fælleskab af organisationer og offentlige institutioner med fokus på deling af viden for informationsteknologiske løsninger på ældreområdet (IKT).

Informationsteknologiske løsninger for ældre er eksempelvis måleapparater i hjemmet hos borgeren, som sikrer deling af borgerens sundhedsdata med sundhedsfagligt professionelle, med henblik på en bedre håndtering af kroniske lidelser eller bedre sygdomsforløb.

Med deltagelse i Agein Well netværket er det ønsket, at Faxe Kommune får et større indblik i hvilke teknologier der udvikles på området for informationsteknologi således, at kommunen kan være med i front på informationsteknologiske løsninger for ældre.  Samtidig byder netværket på adgang til relevant dokumentation og samarbejdsplatforme for IKT-løsninger på europæisk plan. Deltagelsen i netværket er således med til at styrke den fortsatte velfærdsteknologiske indsats i Faxe Kommune.

Læs mere om netværket på: http://ict-ageingwell.net/