Du er her: ForsideNyhederÅbent hus i Faxe Kommunes Arkiver - Arkivernes dag

Åbent hus i Faxe Kommunes Arkiver - Arkivernes dag

Arkivernes Dag
Faxe Kommunes Arkiver inviterer indenfor på Drosselvej 1 i Rønnede lørdag den 14. november kl. 10 -13. Kom og se historisk atlas, arkivgis, lokalekilder.dk og udstillingen Tid krydser rum. Se billeder, få en snak om lokalhistorien og nyd en arkivkage og nogle gode historier.

Tag en tur med tidslup

Vi præsenterer historisk atlas og vores spritnye arkivgis, som er to forskellige værktøjer med nye og gamle kort, lokale historier og meget mere.

Kom og se hvad du kan bruge det til.

Besættelsen

Vi præsenterer lokalekilder.dk – din adgang til de lokale vinkler på 2. verdenskrig.

Præsentationerne begynder kl. 10:30.

Billedcafé med et tilbageblik til 1970’erne. Der er dejlige billeder fra arrangementer og aktiviteter, men hvilke?

Kom og giv dit bud på hvem, hvad og hvor!

Tid krydser rum

Se eller gense vores jubilæumsudstilling med billedkonstruktioner fra kendte steder i dag og i gamle dage.

1965 – 50 år siden

I jubilæumsåret 2015 ser vi 50 år tilbage. På Arkivernes dag er Faxe Kommunes Arkiver pyntet som en tidslomme med mange forskellige billeder, der kun har det tilfælles, at de er fra 1965.

Der er kaffe på kanden og arkivkager klar fra dåsen – Kig forbi!