Du er her: ForsideNyhederÅbent hus på Vibeengskolen

Åbent hus på Vibeengskolen

Vibeengskolen

24. september kl. 19 - 20. Vibeengskolen, Søndermarken, 4690 Haslev

Kom med på en rundvisning på Faxe Kommunes nye folkeskole. Følg byggeriet af kommunens lavenergiskole, hvor bæredygtighed er i fokus. Rundvisningen starter kl. 19 ved Institutionen Småfolket, Søndermarken 1, 4690 Haslev

Arrangementet er en del af Klimefestivalen.

Formålet med klimafestivalen er at sætte fokus på, hvordan vi som borgere kan nedbringe udledningen af drivhusgasser og tilpasse os klimaforandringer. Festivalen består af en lang række aktiviteter, hvor du som borger kan blive klogere på klima og energi. Programmet indeholder oplevelser for både store og små, for klimanørder og for dem, der vil spare energi eller undgå vand i kælderen.

Yderligere oplysninger om Klimafestival 2013 kan fås på hjemmesiden www.klimafestival2013.dk. Her kan du også se hele festivalens program.