Du er her: ForsideNyhederAnsøgningskursus i § 18 og § 79 samt reminder om repræsentantskabsmøde i Faxe Frivilligråd den 9. november

Ansøgningskursus i § 18 og § 79 samt reminder om repræsentantskabsmøde i Faxe Frivilligråd den 9. november

Kære forening

Som bekendt er 1. december fristen for ansøgninger til § 18 puljen og § 79 puljen i Faxe Kommune.

Begge puljer har retningslinjer, der kan læses på vores hjemmeside og ansøgningerne er elektroniske og indsendes også via hjemmesiden. Dog kan det for nogle være svært at beskrive de ting, der kræves i ansøgningerne.

Eftersom gode beskrivelser i veludfyldte ansøgningsskemaer giver større chancer for at få tilskud, inviteres du/I til et lille kursus i skrivning af ansøgninger, hvor vi også vil komme ind på regnskabsskemaet en lille del af tiden også.

I vil altså få gennemgået både retningslinjer, ansøgningsskema samt regnskabsskema til begge puljer.

Kurset afholdes mandag den 9. november fra kl. 17.00 til kl. 18.30 i Kantinelokalerne, 1. sal, Tingvej 7, 4690 Haslev.

Ansøgningskursus for frivillige sociale foreninger i Faxe Kommune (PDF-fil åbner i nyt vindue)

Det foregår altså samme dag som Faxe Frivilligråd afholder sit repræsentantskabsmøde, som I alle også er inviterede til, og det foregår fra kl. 19.00 til kl. 21.00 i Oasens lokaler, også på Tingvej 7, i Haslev.

Programmet for dette møde kan ses her:

Repræsentantskabsmøde (PDF-fil åbner i nyt vindue)

I bedes alle bakke op om det, da der er behov for jeres støtte til at dette råd kan fungere som jeres talerør i de rette situationer - både over for kommunen, men også i forhold til andre former for frivillige foreninger mv..

Tilmelding til ansøgningskurset skal ske til Carsten Bent Riisager på cari@faxekommune.dk senest torsdag den 5. november og I bedes venligst angive, hvorvidt I ønsker at deltage i repræsentantskabsmødet, idet vi så vil sørge for at bestille sandwich/vand til jer.