Du er her: ForsideNyhederArkivet viser torsdag filmen "Da min skole forsvandt…" om nedrivningen af Grøndalsskolen

Grøndalsskolen
Torsdag den 23. februar, kl. 16.30, viser Faxe Kommunes Arkiver to fyraftensfilm i den store sal i kælderen på Haslev Bibliotek, Jernbanegade 62, 4690 Haslev. Indgang fra Rådhusstien. Gratis adgang.

Til februar måneds fyraftensfilm har Faxe Kommunes Arkiver udvalgt to film:

Da min skole forsvandt…, 2016 – En collage i billeder og lyd fra Grøndalsskolens sidste dage.
Skolen på Bregentvedvej blev indviet i 1897. I mange år var den Haslevs Borger- og Realskole. I dag er skolen revet ned.
Filmen er lavet af Jørgen Skov og Tom Neerhauge.

Ballonflyvning og DM i plæneklipning, 1997. Turen i ballon går fra Haslev til Tureby. Tom Neerhauge og Carsten Maglekær har filmet.

Tilsammen varer de to film ca. 1 time.