Du er her: ForsideNyhederBorgermøde om kystbeskyttelse ved Faxe Ladeplads

Borgermøde om kystbeskyttelse ved Faxe Ladeplads

Borgermøde

Faxe Kommune har fået udarbejdet rapport om forskellige forslag til kystbeskyttelse ved Faxe Ladeplads. Teknik- og Miljøudvalget har på møde den 26. august 2013 besluttet, at inden kommunen tager stilling til de forskellige forslag, fremlægges rapporten i offentlig høring i otte uger, så borgere og brugere har mulighed for at kommentere rapporten og de forskellige løsningsmuligheder.

Rapporten er fremlagt i offentlig høring frem til den 6. november 2013.

Rapporten kan ses her

Endelig rapport (PDF-fil åbner i nyt vindue)

Borgermøde
Onsdag den 9. oktober 2013, kl. 19.00-22.00 på Hylleholt Skole, fællesrum, blok B, Dannebrogsvej 1, 4654 Faxe Ladeplads afholdes borgermøde om forslaget. Alle interesserede er velkomne. På mødet vil rapporten blive gennemgået, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål og kommentere de forskellige forslag til kystbeskyttelse.

Høringsbemærkninger
I høringsperioden har alle interesserede mulighed for at komme med skriftlige bemærkninger til rapporten. Bemærkninger bedes senest den 6. november 2013 sendt til naturogmiljoe@faxekommune.dk.