Du er her: ForsideNyhederKom og deltag i Bedstes Madklub!

Kom og deltag i Bedstes Madklub!

Har du lysten og et par ledige timer til madlavning med ældre i Bedste Madklub?

Bedstes Madklub er et nyt frivilligt initiativ på Dalgården i Rønnede, Thujavej 19, hvor vi sammen laver Bedstes bedste ret.

Det kunne være frikadeller eller forloren hare, som Bedste ønsker at kunne lave igen, men ikke selv kan klare mere. Det er hér, DU kommer ind i billedet og kan gøre en forskel.

Vi søger DIG, der har lyst til at glæde ældre med tilberedning af deres bedste opskrift. Du har tid og lyst til at tilbringe et par timer med madlavning, spisning og sociale aktiviteter med en gruppe ældre.

Vi holder informationsmøde om projektet på Dalgården den 18/3 kl. 17.00.

Faxe Kommune har valgt at sætte fokus på fællesskab om madlavning og spisning for ældre i forbindelse med tildeling af ældrepuljemidlerne.

Vil du høre mere? Så kontakt fivillighedskoordinator Judit Bodal, mail: broda@faxekommune.dk, telefon: 21 17 88 12

Vi glæder os til at høre fra dig!