Du er her: ForsideNyhederEjendomsskat 2017

Ejendomsskat 2017

Nu er det tid til at betale ejendomsskat 1. rate 2017

1. rate forfalder den 1. februar 2017 med sidste rettidige betalingsdag den 13.februar 2017.

Hvad med betalingsservice

Er din ejendomsskat tilmeldt betalingsservice, vil den automatisk blive betalt ved forfald. Du bør dog altid kontrollere, at beløbet står opført på den betalingsoversigt, du modtager og at beløbet er afregnet til Faxe kommune.

Er din ejendomsskat ikke tilmeldt betalingsservice, vil der sammen med ejendomsskattebilletten, som er udsendt i december måned, være vedlagt to girokort – ét til betaling af første rate og ét til betaling af anden rate.

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler min ejendomsskat til tiden?

Ved betaling efter sidste rettidige betalingsdag, skal du betale 0,4 % i rente pr. påbegyndt måned, Ved manglende betaling vil du modtage rykkerskrivelse med rykkergebyr kr. 250,00. Restancer inkl. renter og gebyr vil blive overdraget til SKAT.

Hvor kan jeg få mere information?

Du kan få mere information om ejendomsskat på Faxe kommunes hjemmeside under Borgerservice.  Du er også velkommen til at kontakte Borgerservice på telefon 56 20 30 00 eller på mail ejendomsskat@faxekommune.dk