Du er her: ForsideNyhederEr du til blues ? Til soul ? Til rock ? Så er Mike Andersen Band lige noget for dig !

Mike Andersen
Et af Danmarks helt store navne både nationalt og internationalt, Mike Andersen Band, lægger vejen forbi Kultunariet, Søndergade 12 A, 4690 Haslev - torsdag den 25. januar 2018, kl. 19.00.

Denne aften vil Kultunariet blive fyldt helt op med den mest groovy soul/blues/rock, en stil, som Mike Andersen på allerbedste vis har været eksponent for, siden han startede sin karriere for mere end 1.200 koncerter siden.

Der venter en kongeaften i Kultunariet, så køb din billet før din nabo, eller giv ham en billet i julegave !

Billetsalg: https://www.place2book.com/da/9723/list/EM2774 (åbner i nyt vindue)

Det er også muligt at købe billetter på Faxe Kommunes Biblioteker eller ved døren, hvis der er flere billetter.

Pris:

Voksne - 150 kr. + gebyr

Børn/unge til og med 18 år - 75 kr. + gebyr

Koncerten er en såkaldt Spillestedskoncert arrangeret af Faxe Musikskole.