Du er her: ForsideNyhederKom på eventyr i Faxe med Danmarks Indsamling 2017

Kom på eventyr i Faxe med Danmarks Indsamling 2017

Giv et bud på en oplevelse med Camp Adventure
Faxe Kommune og Camp Adventure samarbejder om et ganske særligt arrangement, som man kan byde på i den kommende Danmarks Indsamling.

Danmarks Indsamlingen 2017 er lige om hjørnet. Som noget nyt har man skabt Danmark på Auktion, hvor landets kommuner har mulighed for at byde ind med oplevelser og andet fra deres lokale områder.

Faxe Kommune støtter den gode sag med en helt særlig oplevelse i den smukke natur, som kendetegner kommunen.

Sammen med Camp Adventure har Faxe Kommune bortauktioneret en oplevelse for en virksomhed med op til 20 ansatte, der får følelsen af Faxe helt ind under huden, når de får en hel dag med klatring, teambuilding og trætopbaner i den smukke Brødebækskov uden for Rønnede.

Få Følelsen af Faxe helt ind under huden
Den virksomhed, som under Danmarks Indsamlingen byder højest for oplevelsen hos Camp Adventure, bliver ledt gennem dagen af psykolog og kursuschef Anders Bendixen.

Der følger naturligvis også frokost, kaffe og kage med, som man alt sammen nyder i de smukke omgivelser.

”Vi støtter naturligvis Danmarks Indsamlingen. Og når vi gennem et godt formål kan bidrage til, at en håndfuld gode mennesker kan få en herlig oplevelse i vores smukke kommune, så vinder alle jo. Ud over at støtte indsamlingen får vi også fortalt resten af Danmark, hvad Følelsen af Faxe helt præcist er; fællesskab, sammenhold og glæden ved at være der for hinanden. Og så har vi jo en natur- og kulturarv, som blæser de fleste bagud,” lyder det fra borgmesteren i Faxe Kommune, Knud Erik Hansen, om deltagelsen i Danmarks Indsamlingen.

Hos Camp Adventure er direktør Jesper Mathiesen enig i, at det er vigtigt at medvirke i årets auktion.

”Da Faxe Kommune henvendte sig, var vi hurtigt med på ideen. Vi får vist vores område frem og er samtidig med til at hjælpe dem, der har brug for det. Og så glæder vi os til at byde en virksomhed inden for til en helt særlig dag i skoven herude – de kommer til at få Følelsen af Faxe helt ind under huden, når de er færdige med dagen,” fortæller Jesper Mathiesen.

Kort om Danmarks Indsamlingen
Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling.

En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå FNs Udviklingsmål.

Du kan byde på auktionen via www.lauritz.com.

Læs mere om Følelsen af Faxe på www.foelelsenaffaxe.dk og om Camp Adventure på www.campadventure.dk.