Du er her: ForsideNyhederFaxe Kommune har haft kantinedrift og mødeforplejning i udbud.

Faxe Kommune har haft kantinedrift og mødeforplejning i udbud.

Faxe Kommune har haft kantinedrift og mødeforplejning i udbud.

Der er modtaget to tilbud inklusiv kontrolbuddet fra kommunes egen kantineenhed, som hidtil har stået for forplejning til politiske møder og medarbejdere i rådhusadministrationen.

Faxe Kommune har valgt, at det er Faxe Kommunes egen kantineenhed som fremover fortsat skal løse opgaven, da de har givet det bedste bud. Det blev desuden besluttet at kantineenheden fremover skal stå for kantineforplejningen på det tidligere seminarie, Søndergade 12, hvor der nu er flere forskellige kommunale enheder.

Formand for Teknik- og Miljøudvalget, Ivan Lilleng udtaler: ”Jeg er glad for, at det er afprøvet og at kommunens personale kan levere en god kvalitet til den bedste pris.”

Tilbuddene er evalueret af den fælleskommunale indkøbsenhed i overensstemmelse med fastlagte tildelingskriterier.

For yderligere informationer kan man kontakte:

Jørgen Veisig
Centerchef