Du er her: ForsideNyhederFaxe Kommune har solgt den første grund i Eco Valley

Faxe Kommune har solgt den første grund i Eco Valley

Første grund solgt i Eco Valley.
En større sydsjællandsk entreprenørvirksomhed har købt Symbiosen 9 i erhvervsområdet ved Sydmotorvejen i Rønnede. Borgmester Ole Vive glæder sig over, at der nu er kommet gang i salget.

Nu er der taget hul på et spændende nyt kapitel for erhvervsområdet i Rønnede.
Faxe Kommune har solgt Symbiosen 9 til en større sydsjællandsk entreprenørvirksomhed, som nu har valgt at etablere sig tæt på motorvejen i Rønnede.

Virksomheden ønsker selv at melde ud om sine planer på et senere tidspunkt.

- Det er en stor fornøjelse, at den første køber af en erhvervsgrund i Rønnede har vist så meget interesse for området, at vi efter en budrunde har kunnet lave en aftale, siger borgmester Ole Vive med henvisning til, at 3 virksomheder viste interesse for netop Symbiosen 9.

- Området ligger fuldkommen klart til at blive erobret af virksomheder, som ser potentialet i en central placering på Sjælland. Med en beliggenhed tæt ved motorvejen er man lynhurtigt på vej både mod nord til København og mod syd til den kommende Femern Bælt-forbindelse, siger Ole Vive.

- Virksomheden har taget springet og viser vejen frem for andre, som også går med flyttetanker. Derfor synes jeg da også, at vi med dette salg bekræfter over for omverdenen, at Eco Valley er attraktivt. Nu er det ikke bare noget vi politikere siger.

Eco Valley har plads til virksomheder i alle størrelser, virksomheder som netop leder efter en optimal logistisk placering.

Grundene sælges til særdeles gode priser. Den mindste grund er på 5.150 kvadratmeter, mens den største enkeltstående grund er på 13.850 kvadratmeter. Det er derudover muligt at købe flere matrikler på samme tid, så erhvervsgrunden kan sammensættes til en størrelse, der dækker særlige behov.

Faxe Kommune har med sin beliggenhed centralt på Sjælland et stort opland af potentielle, kommende medarbejdere, hvis man ønsker at slå sig ned med virksomhed i Eco Valley. Men kommunen er også i sig selv et godt sted at bosætte sig med smuk natur og et rigt foreningsliv, ligesom kommunen har dagtilbud og skoler i de syv største bysamfund.

Byggesagsbehandlerne i kommunen sidder klar til at give grønt lys til erhvervsbyggeri. Ved Dansk Byggeris seneste barometer over byggesagsbehandling i kommunerne ligger Faxe Kommune i top 10 over de hurtigste kommuner i landet - på en delt 5. plads.

Og Faxe Kommunes erhvervsrådgivere i Business Faxe er klar med rådgivning til både små og store virksomheder.

Du kan læse om flere erhvervsgrunde til salg i Faxe Kommune lige her.