Du er her: ForsideNyhederFaxe Kommune takker Det Lokale Beskæftigelsesråd for godt samarbejde

Faxe Kommune takker Det Lokale Beskæftigelsesråd for godt samarbejde

Faxe Kommune vil gerne takke samarbejdsparterne i Det Lokale Beskæftigelsesråd for det gode samarbejde siden 2006.

Der er gennemført projekter for mere end 2.5 millioner kr. i perioden 2010-2014 bl.a. til gavn for et stort antal unge, langtidsledige, personer på kanten af arbejdsmarkedet mv. LBR midlerne har desuden været med til at kickstarte jobcentrets aktive virksomhedsindsats og har bl.a. igangsat oprettelsen af Faxes Partnerskabsnetværk, som nu omfatter over 70 private og offentlige virksomheder. Disse mangeartede projekter har været med til at styrke jobcentrets indsats og Faxe er dermed kommet stærkere ud af krisen.

Det Lokale Beskæftigelsesråd blev nedlagt ved udgangen af 2014 som følge af Beskæftigelsesreformen. Opgaverne skal fremover varetages af det Regionale Beskæftigelsesråd. For at fastholde det gode samarbejde om en målrettet lokal beskæftigelsesindsats med de lokale aktører,  er Faxe Kommune ved at etablere Forum for aktiv arbejdsmarkedsindsats.

Det Lokale Beskæftigelsesråd (LBR) har haft til opgave at overvåge resultater og effekter af jobcenterets beskæftigelsesindsats og rådgive om, hvordan man kan forbedre den kommunale og statslige indsats i jobcenteret.

For mere information:

Finn Hansen
Formand for Beskæftigelsesudvalget
fihn@faxekommune.dk

Kasper Sonne
Centerchef
kse@faxekommune.dk

LBR projekter 2010-2014 (PDF-fil åbner i nyt vindue)