Du er her: ForsideNyhederFaxe Kommunes Arkiver er klar med en ny sæson fyraftensfilm

Faxe Kommunes Arkiver er klar med en ny sæson fyraftensfilm

Kjeld Nielsen
Vi begynder torsdag den 29. oktober kl. 16:30 i salen, Jernbanegade 62 i Haslev, hvor vi viser filmen: "Et jævnt og muntert, virksomt liv… Et portræt af Kjeld Nielsen, 2015"

Kjeld Nielsen er en aktiv og alsidig haslevit, og filmen er længere end de fleste fyraftensfilm.

Filmens bagmænd har haft mere end svært ved at begrænse sig: ”At lave et nogenlunde dækkende portræt af ”Lange Kjeld”, som han hedder i daglig tale blandt godtfolk, kan ikke undgå at blive en længere historie”, siger Jørgen Skov, som sammen med Tom Neerhauge har produceret filmen.

På spørgsmålet om hvorfor de to filmmagere har valgt at portrættere netop Kjeld Nielsen, svarer Jørgen Skov: ”Kjeld er en af de mange ildsjæle, der er så vigtige for at give et lokalsamfund liv og kvalitet.”

Filmen viser da også, at Kjeld Nielsen såvel i sit daglige, praktiske arbejde som i sit engagement i fritiden har været langt omkring.

Den muntre mand viser i denne film også dybe og seriøse sider fra et jævnt og muntert, virksomt liv.

”Vi glæder os til at se filmen på det store lærred”, siger Tom Neerhauge, og Jørgen Skov tilføjer: ”uanset om det er afslappet optræden på de skrå brædder, varme hænder til de ældre, som han bragte den varme mad, omfattende arbejde i Ældresagen, eller værdig optræden i byrådsarbejdet, er det det menneskelige, der står i centrum for Kjeld.”

En film af Jørgen Skov og Tom Neerhauge. Filmen varer ca. 90 min.

Alle er velkomne!

Program for hele sæsonen kan hentes i Faxe Kommunes Arkiver.

Programmet kan også downloades fra vores hjemmeside: