Du er her: ForsideNyhederFaxe Kommunes Arkiver inviterer til fyraftensfilm torsdag den 30. oktober

Faxe Kommunes Arkiver inviterer til fyraftensfilm torsdag den 30. oktober

Efteråret er over os og Faxe Kommunes Arkiver er klar med en ny sæson fyraftensfilm.

Det første fyraftensfilmarrangement afholdes torsdag den 30. oktober kl. 16.30 i Haslev Biblioteks store mødesal, Jernbanegade 62, Haslev (indgang fra Rådhusstien)

Arrangementet er gratis og alle er velkomne!

Filmen hedder "Til rådighed for livet. Hjemme hos provst Buhl" - og den varer en times tid.

Filmen portrætterer Kristian Hjerrild Buhl, Haslev, som Jørgen Skov interviewer.

Børge Dahl har stået bag kameraet og filmen blev optaget i 1999 ganske kort efter provst Buhl var gået på pension.

I filmen fortæller han om sit liv og virke som feltpræst, sognepræst, forstander på Haslev Udvidede Højskole og især provst i Haslev.

Program for hele sæsonen kan hentes i Faxe Kommunes Arkiver eller downloades fra vores hjemmeside: