Du er her: ForsideNyhederFaxe Kommunes byggesagsbehandling er i top 10 i Danmark

Faxe Kommunes byggesagsbehandling er i top 10 i Danmark

Fredag kom Dansk Byggeris seneste barometer på byggesagsbehandlingstiderne i Danmark. Og her var der godt nyt - Faxe ligger nummer 1 i Region Sjælland og indtager en femteplads i Danmark, med en gennemsnitlig sagsbehandlingstid på 18 dage.

Formand for Teknik & Miljøudvalget, Eli Jacobi Nielsen, er glad for den gode nyhed.

- Antallet af byggesager har været støt stigende, og der har været stor travlhed i byggesagsteamet i de seneste år, siger Eli Jacobi Nielsen.

- Vi er gået fra 356 sager i 2014 til 577 sager i 2017 og jeg ved, at der også lige nu er et højt aktivitetsniveau, og at der kommer rigtigt mange sager ind. Så meget desto flottere er det, at vi har kunnet fastholde en sagsbehandlingstid, som nu viser sig at være den 5. hurtigste i Danmark! - Og på et sagsområde, der er af største vigtighed for kommunens samlede udvikling, da vækst i vore virksomheder er vigtigt og ikke mindst da øget bosætning er et af vore største potentialer. På vegne af Teknik & Miljøudvalget vil jeg derfor gerne udtrykke velfortjent ros til vore dygtige byggesagsmedarbejdere, tilføjer Eli Jacobi Nielsen.

Du kan læse mere om Dansk byggeris barometer på byggesagsbehandlingen her.