Du er her: ForsideNyhederFinansministeren besøger Faxe Kommune og Royal Unibrew A/S

Finansministeren besøger Faxe Kommune og Royal Unibrew A/S

Faxe Kommune og Royal Unibrew A/S har i fællesskab inviteret finansmini-ster Bjarne Corydon på besøg mandag den 17. juni 2013 fra kl. 9.00-12.00.

Målet er, at give ministeren et indtryk af en global virksomhed i stor vækst. Det er relevant netop nu, set i lyset af den nye vækstplan.

Borgmester Knud Erik Hansen fortæller: ”Royal Unibrew er en markant lokal virksomhed, med stærke historiske rødder. Vi har derfor et løbende tæt samarbejde, hvor Faxe Kommune også er med til at understøtte en positiv udvikling. Vi har f.eks. etableret en ny vandledning til bryggeriet og ladet virksomheden selv stå for transport af deres spildevand”.

Produktionsdirektør Søren Lisbjerg supplerer: ”For Royal Unibrew er det af-gørende, at vi har optimale rammebetingelser for vores produktion. Det indebærer blandt andet gode vejforbindelser og en veluddannet ar-bejdsstyrke. Uddannelse er et af vores helt store fokusområder og jeg vil derfor præsentere ministeren for et par af vores tiltag”.

Ministeren har desuden ønsket at møde virksomhedens ansatte:
”Jeg ser frem til at besøge Royal Unibrew, da det er en oplagt chance for at få et indblik i en af landets store virksomheder. Det er vigtigt for mig, at få en dialog med de medarbejdere, som i praksis skal være med til at skabe vækst i Danmark”.

Programmet byder desuden på et indledende informationsmøde og en rundvisning i produktionen.

Der er pressemøde fra kl. 11.30-12.00. Vi mødes ved administrationen, Royal Unibrew A/S, Faxe Alle 1 i Faxe.

For mere information kontakt:
– Knud Erik Hansen, borgmester, Faxe Kommune:
Telefon: 30 50 86 14, e-mail: keha@faxekommune.dk
– Søren Lisbjerg, produktionsdirektør, Royal Unibrew:
Telefon: 22 12 20 88, e-mail: soren.lisbjerg@royalunibrew.com
– Sten Kristensen, særlig rådgiver, Finansministeriet:
Telefon 25 26 27 69, e-mail: stkri@fm.dk