Du er her: ForsideNyhederFjernvarme i Terslev og Ørslev: Et flertal ønsker at overtage værket

Fjernvarme i Terslev og Ørslev: Et flertal ønsker at overtage værket

Nu foreligger resultatet af fjernvarme-forbrugernes afstemning i Terslev og Ørslev. Mere end halvdelen har stemt ja til at arbejde videre med at over-tage fjernvarmeværket.

Formanden for Faxe Kommunes tværpolitiske fjernvarmeudvalg Erling Hugger Jakobsen kommenterer: ”Vi kan se, at der er en positiv interesse for at overtage værket. Vi vil derfor nu holde et nyt forbrugermøde, så vi kan få nedsat en arbejdsgruppe, der kan arbejde videre med ideen”.

Forbrugermødet vil blive afholdt tirsdag den 25. juni. Information om tid og sted følger.

Der blev i alt sendt 265 stemmesedler ud og Faxe Kommune har modtaget 154 stemmer retur. Heraf svarer 137 forbrugere ja, mens 14 stemmer nej. Der er tre, der har stemt blankt.

Fristen for at stemme udløb mandag den 10. juni 2013 kl. 12.00.

For yderligere oplysninger kontakt formand for det tværpolitiske fjernvar-meudvalg Erling Hugger Jakobsen på telefon: 21 37 24 12. Alternativt kan jurist Anne Svendsen kontaktes på telefon: 29 10 43 01.