Du er her: ForsideNyhederFølelsen af Faxe har fødselsdag

Følelsen af Faxe har fødselsdag

Følelsen af Faxe har fødselsdag
For et år siden så Følelsen af Faxe dagens lys. Kampagnen der skal sætte fokus på Faxe Kommune for både dem, der allerede bor her, og dem der burde flytte hertil.

På sit første leveår har Følelsen af Faxe allerede sat sit præg med glæde, stærke følelser og en masse opbakning fra ansatte i Faxe Kommune, virksomheder og medborgere.

Det har været et år, som har budt på adventskalender, åbent hus hos ejendomsmæglere og kommunens skoler og institutioner, de grønne kampagnebiler, et omvandrende hashtag, deltagelse i Danmarks Indsamling og en masse mere. Og der er endnu mere i vente i år, hvor der kommer kampagnefilm, mere åbent hus og nogle store ting, som alle godt kan glæde sig til.

Følelsen af Faxe-kampagnen har stadigvæk brug for alle til at løfte i fællesskab. Der er meget at være stolt af, når man bor i Faxe Kommune. Så meget, at man måske engang i mellem glemmer noget af det. Det kan, vil og skal Følelsen af Faxe hjælpe med ikke sker – sammen med jer. Hele idéen bag kampagnen er jo, at vi alle sammen er Følelsen af Faxe. Derfor er det også op til alle i kommunen at drive de gode historier og mulighederne videre, så vi kan blive endnu flere glade fødselsdagsbørn og voksne i Faxe Kommune.

Kampagnekonsulent Bjørn Rasmussen fortæller, at kampagnens fødselsdag bliver fejret i uge 6. Han afslører, at der blandt andet kommer til at være en særlig Følelsen af Faxe fødselsdagskage hos bagerne i Haslev og Karise.
Og så håber Bjørn Rasmussen, at alle vil dele en masse fødselsdagsbilleder på Facebook og Instagram med #følelsenaffaxe.

Hip hip hurrraaaa!