Du er her: ForsideNyhederFølelsen af Faxe går i luften

Følelsen af Faxe går i luften

Følelsen af Faxes hjemmeside
Følelsen af Faxe har fået en helt ny hjemmeside!

Faxe Kommunes kampagne ”Følelsen af Faxe” har eksisteret siden februar i år. Kampagnen har haft stor succes på de sociale medier Facebook og Instagram. Nu er tiden inden til at søsætte en hjemmeside som skal være indgangen til al den information nysgerrige, potentielle tilflyttere, medier og alle andre har brug for, hvis de vil vide noget om livet i Faxe Kommune.

www.foelelsenaffaxe.dk bliver du lukket ind i en række af de følelser der opstår, når du bor i Faxe Kommune. Historierne om livet i de forskellige områder er fortalt af børnefamilier, landmænd, selvstændige og alle de andre typer der bor her. Det samme gælder faktisk også beskrivelserne af områderne; for hvem kender dem bedre end dem der bor der!?
Foruden de gode historier og levende beskrivelser finder du også den vigtige viden om huse til salg, mulighederne for job og fritid og måske også tips til hemmelige steder og oplevelser.

Med lanceringen af hjemmesiden ruster Følelsen af Faxe sig til år to med kampagnen, hvor der kommer en masse aktivitet der vil sætte fokus på Faxe Kommune og de mange muligheder og glæder der er ved at bo her.

Og det skal www.foelelsenaffaxe.dk understøtte som vigtig informationskilde.