Du er her: ForsideNyhederFra førtidspension til fleksjob

Fra førtidspension til fleksjob

Man kan godt gå fra at være på førtidspension til at komme i fleksjob. Det har 43-årige Bill prøvet, og han anbefaler varmt, at man kontakter jobcenteret, hvis man gerne vil høre om sine muligheder.

Bill er 43 år og blev tilkendt en førtidspension for snart otte år siden.

I efteråret 2016 kontaktede han jobcentret for at høre, hvilke muligheder der var, for at han kunne vende tilbage til arbejdsmarkedet. Han kom efterfølgende i praktik hos Fit & Sund i Haslev, hvor han fungerede som servicemedarbejder nogle timer om ugen.

Han blev tilkendt et fleksjob i maj 2017 og er efterfølgende blevet ansat i et fleksjob hos Fit & Sund i Haslev. Livet med angst og depression er nu blevet lidt lettere, da Bill igen har fået en livsglæde og troen på, at han langsomt kan få en større tilknytning til arbejdsmarkedet.

Se videoen hvor Bill fortæller mere om sit nye fleksjob, og hvor hans arbejdsgiver Daniel fortæller lidt om fordelene ved at ansætte en person i få timer i for eksempel fleksjob.

Hvis du gerne vil vide mere om fleksjob, så klik videre her.

Hvis du som virksomhed er interesseret i at høre om mulighederne for en ansat i fleksjob, så klik videre her.