Du er her: ForsideNyhederFå gode råd fra borgerrådgiveren

Få gode råd fra borgerrådgiveren

Anne Bodil Thielemann
”Hvor finder du svar, når du har et spørgsmål til Faxe Kommune?”

Efter opfordring fra borgere i Faxe Kommune, har vi arrangeret en eftermiddag med mulighed for at stille spørgsmål og få svar.

Mange oplysninger kan i dag findes på nettet, men ind imellem er det svært at finde vej, og spørgsmålene kan derfor være svære at få besvaret.

I samarbejde med Faxe Kommunes borgerrådgiver Anne Bodil Thielemann, inviterer vi dig til at deltage i en eftermiddag, hvor det bliver muligt at stille spørgsmål og få svar, samt eventuelt vejledning i, hvor svarene findes på for eksempel Faxe Kommunes hjemmeside.

Tanken er at deltagerne, i forbindelse med tilmelding til arrangementet, har mulighed for at stille deres spørgsmål. På dagen vil der også blive mulighed for at stille spørgsmål.

De spørgsmål, der ikke når at blive besvaret på dagen, vil borgerrådgiver Anne Bodil Thielemann efterfølgende besvare og give spørgsmålsstilleren svar direkte.

Program

Temaeftermiddagen er på Faxe Sundhedscenter, Forhallen, tirsdag den 24. januar klokken 13.30-15.30.

Har du et eller flere spørgsmål, som du har lyst til at få svar på?

Det kunne være:

• Hvor henvender jeg mig, hvis jeg skal søge boligstøtte?
  • Hvordan får jeg en støttestrømpe?
  • Kan man få gratis inkontinenshjælpemidler fra kommunen?
  • Skal jeg selv betale hjælpemidler?
  • Hvordan får jeg en ældrebolig?
  • Hvor lang tid tager det at behandle min henvendelse?

Af hensyn til afvikling af temadagen, vil vi gerne have tilmelding.

Tilmelding på mail: aholm@faxekommune.dk eller på telefon: 30 50 37 35 senest 18. januar.

Der vil være mulighed for køb af kaffe/te og kage. Pris 25 kroner (Bestilles ved tilmelding)

Ved tilmelding kan der medsendes et spørgsmål, som ønskes besvaret på temaeftermiddagen.