Du er her: ForsideNyhederGratis gospelworkshop onsdag den 3. februar på Kultunariet (Festsalen på det gamle seminarium) i Søndergade, Haslev — også åben for voksne

Gratis gospelworkshop
Workshoppen foregår på Kultunariet (Festsalen på det gamle seminarium) i Søndergade, Haslev - også åben for voksne, onsdag den 3. februar fra kl. 16.30 til 19.00 – HUSK TILMELDING. Det er gratis at deltage i workshoppen - husk at tage lidt at spise og drikke med.

******* OBS !  Bemærk at stedet er ændret til Kultunariet (Festsalen på det gamle seminarium) i Søndergade, Haslev, eftersom der er kommet et meget stort antal tilmeldinger ******

Musikskolen tilbyder en gospelworkshop for alle aldre i Faxe Kommune!

Gospelmusikken har indtaget Danmark, og indtager nu også Faxe Musikskole.

Alle er inviterede til at deltage i en swingende, medrivende og sprudlende gospelworkshop i musikskolens sal.

Jacob Asmussen vil instruere deltagerne. Ud over at være sanglærer i musikskolen, dirigerer han også et af landets bedste gospelkor - KEFAS - Så glæd jer!

Numrene bliver valgt med omhu, og får en sværhedsgrad, hvor alle skal kunne være med.

Et medrivende og storspillende lærerband vil hjælpe os med at få taget til at løfte sig.

Workshoppen vil slutte af med en mini koncert/fremvisning af det vi har lært kl. 18.30.

Workshoppen er åben for alle musikskoleelever, forældre og alle interesserede fra hele Faxe Kommune, som ikke har tilknytning til musikskolen, men som kunne tænke sig at prøve kræfter med at synge gospel under meget kyndig vejledning.

Lærer: Jacob Asmussen, samt lærerband bestående af Jonas Jæger, Kristoffer Juel og Thomas Hedegaard.

TILMELDING NØDVENDIG på dette link senest den 25. januar, kl. 12.00: