Du er her: ForsideNyhederHandicaprådet efterflyser kandidater til Handicapprisen 2018!

Handicaprådet efterflyser kandidater til Handicapprisen 2018!

Er du kandidat til årets Handicappris? Eller kender du en, som er - så læs videre:

Handicaprådet i Faxe Kommune uddeler igen i år sin Handicappris. Prisen tildeles den person, virksomhed, organisation eller institution, som har fremmet lige muligheder for personer med handicap. En vis lokal forankring er en betingelse for at kandidere til prisen.

I sin tildeling vil Handicaprådet ikke kun se på tilgængelighed og jobskabelse, men vil også tillægge det værdi, at der er tænkt ud over de traditionelle rammer.

Handicapprisen kan almindeligvis ikke gives til medlemmer af kommunens Handicapråd.

Handicapprisen er på kr. 5.000,-. Prisen vil blive overrakt til prisvinderen ved Haslev Kulturnat i Haslev fredag den 28. september 2018.

Er du kandidat til at vinde denne pris, eller kender du en person, virksomhed, organisation eller institution, der er kandidat til prisen, skal du sende din begrundede indstilling til:

Faxe Kommune
Center for Familie, Social & Beskæftigelse
Att.: Handicaprådet/Marieke Klauder Sandvad
Frederiksgade 9
4690 Haslev

Eller på mail til: mklau@faxekommune.dk

Som minimum bør indstillingen indeholde:

• Navn og kontaktoplysninger på både indstilleren og kandidaten
  • Begrundelse for, hvordan kandidaten har gjort sig fortjent til Handicapprisen

http://www.faxekommune.dk/handicapraadets-handicappris kan du finde en skabelon til indstillingen

Indstillingerne skal være modtaget senest fredag den 22. juni 2018.

Eventuelle spørgsmål i forbindelse med Handicapprisen kan rettes til Marieke Klauder Sandvad på tlf.: 56 20 35 05 eller på mail: mklau@faxekommune.dk