Du er her: ForsideNyhederInformationsmøde om påtænkt svineproduktion på Pebringevej 1, 4653 Karise

Informationsmøde om påtænkt svineproduktion på Pebringevej 1, 4653 Karise

Faxe Kommune afholder fredag d. 7. november 2014 kl. 19-21 informationsmøde om en påtænkt svineproduktion på Pebringevej 1, 4653 Karise. Mødet afholdes i byrådssalen, Industrivej 2, 4683 Rønnede

Faxe Kommune har modtaget en ansøgning om miljøgodkendelse til etablering af en so-produktion på i alt 232 dyreenheder på Pebringevej 1, 4653 Karise. På informationsmødet vil der blive orienteret om det ansøgte projekt, og den generelle sagsbehandling i forbindelse med ansøgninger om miljøgodkendelse af husdyrbrug, herunder vurdering af lugt. Det vil være muligt at stille spørgsmål til det ansøgte projekt.

Alle interesserede er velkomne.