Du er her: ForsideNyhederInvitation til invielse af Sofiendal Skatepark

Invitation til invielse af Sofiendal Skatepark

Sofiendal Skatepark Haslev
Kom og vær med, når Faxe Kommune åbner Sofiendal Skatepark i Haslev. Det sker onsdag den 25. oktober klokken 15.20.

Adresse

Sofiendal Skatepark

Midtskolen
Afdeling Sofiendal
Sofiendalsvej 42A
4690 Haslev

Formanden for Erhvervs- og Kulturudvalget, Dorte Nybjerg, indvier det fjerde, nye udendørsanlæg i Faxe Kommune, Sofiendal Skatepark. Det sker onsdag den 25. oktober klokken 15.20.

Første anlæg var crosfitt parken i Faxe Ladeplads ved Havnevej, dernæst Parkour Parken i Karise, ”Firkløveren” på Drosselvej i Rønnede og nu Sofiendal Skatepark i Haslev. I 2018 etablerer kommunen endnu en skatepark i Faxe.

Nyt samlingssted for de unge
Faxe Kommune vil gerne sikre, at der er gode faciliteter for unge i alle byer, derfor er placeringen af den nye skatepark i Haslev heller ikke tilfældigt valgt. Området omkring Sofiendalskolen, Haslev Hallerne og svømmehallen er et centralt samlingssted, hvor der er en meget livlig trafik af børn, unge, voksne og rigtig mange kultur- og fritidsbrugere samt besøgende af enhver art.

Skabt sammen med lokale skatere
Skateparken er blevet skabt i et tæt samarbejde med en gruppe aktive og dygtige unge skatere fra Haslev Skatehal i Vestergade og ikke mindst FSR Beton, som har skabt bowlen. FSR Beton er nogle af de bedste skatebane-byggere i Danmark. Planen for området er lavet i samarbejde med ETN Arkitekter og SNE Architects som er specialiserede rådgivere, når det gælder etablering af skaterbaner.

Bowlen er på i alt 230 kvadratmeter og egner sig til både rulleskøjter, BMX og skateboards. Til området er også etableret bænke, vandpost, fri wi-fi og kommende belysning, som har været et stort ønske fra de unge skatere.

Sofiendal Skatepark er blevet til via de afsatte midler til udendørs fitness med videre som er på Faxe Kommunes budget i 2017.

Efter den officielle indvielse vil anlægget være frit til rådighed for alle, unge som ældre skatere.  

Foto: FSR Beton