Du er her: ForsideNyhederKom til Jobbørs '17

Kom til Jobbørs '17

Jobcenteret slår igen dørene op for en jobbørs, hvor der traditionen tro står arbejdsgivere klar med konkrete jobs, gode råd og viden om de kompetencer, man efterspørger både lokalt som uden for kommunen, alt sammen i en uformel dialog.

Det sker onsdag den 15. marts klokken 10-12.30 i Faxe Hallerne.

Der er igen virksomheder med fra stort set alle brancher, alt fra landbrug til industri over detailhandlen til social og sundhed. Der kommer vikarbureauer til det lokale arbejdsmarked samt Work In Denmark, som kan vejlede om arbejde i udlandet.

Der er en større lokal efterspørgsel på arbejdskraft inden for flere fag som for eksempel bygge- og anlægsfagene, industrioperatører med flere. Så hvis man er interesseret i at blive uddannet inden for forskellige fag, så er erhvervsskolerne også med for at kunne understøtte med konkrete uddannelser og kurser.

I år deltager kommunens folkeskoleelever, hvor de har mulighed for at møde virksomheder og spørge ind til fremtidens arbejdspladser.

Det er ikke hver dag, at man kan møde 60-70 virksomheder samlet på ét sted, der samtidig har sat tid af til at svare på alt omkring deres virksomhed. Men det kan man altså onsdag den 15. marts i Faxe Hallerne.

Alle er velkommen til at kigge forbi og få en uformel snak om arbejdsmarkedet. Der vil være virksomhedskonsulenter fra Jobcenter Faxe til stede, hvis man har spørgsmål.
Ønsker du som virksomhed at tilmelde dig dette arrangement er der enkelte pladser tilbage.
Du er velkommen til at kontakte teamleder Kristen Olesen på mobil  21 76 18 98 eller på mail virksomhedsservice@faxekommune.dk