Du er her: ForsideNyhederJobbørsen bliver den hidtil største

Jobbørsen bliver den hidtil største

Jobbørs 14. marts 2018
Onsdag den 14. marts byder Jobcenter Faxe atter på jobbørs i Faxe Hallerne klokken 10-12.30.

I år er der tilmeldt ikke færre end 72 virksomheder.

Arrangementet er det største af sin art i landsdelen, og formålet er at jobsøgende og virksomhederne kan få en uformel snak om muligheder – både i forhold til jobs og uddannelse.

- Vi har ikke tidligere fået så stor melding fra virksomhederne om ledige jobs og uddannelsespladser som denne gang. På den måde kan man også sige, at det er den største jobbørs, vi til dato har indbudt til, siger Kristen Olesen, teamleder i Jobcenter Faxe.

Han henviser til, at blandt andre Kriminalforsorgen har meldt ud, at de i den kommende tid rekrutterer betydeligt, og at Danish Crown i Ringsted har en god portion jobs med.

- Virksomhederne er jo eksperter på den fremtid, der ligger forude inden for hver deres område. Det betyder, at man kan få en god snak om, hvilke uddannelsesspor der kan være relevante at gå i, hvis man på sigt vil gøre sig interessant for de pågældende virksomheder, siger Kristen Olesen og tilføjer:

- Det personlige fremmøde og kontakten med virksomhederne på dagen er vigtigt. Vi har set flere tilfælde, hvor det viser sig, at det giver pote at møde op. Man skal ture at være modig. Så kom endelig til Faxe Hallerne den 14. marts.

Borgmester Ole Vive glæder sig over et arrangement, som allerede før start får god opbakning.
- Det er godt at både lokale virksomheder og virksomheder i Faxe Kommunes nærområde viser interesse for at møde op til jobbørsen. Det vidner om et erhvervsliv, som favner væksten og som aktivt viser, at man kan gøre karriere lokalt. For jobsøgende er dette en enestående chance, som jeg håber rigtig mange vil gribe, siger Ole Vive.