Du er her: ForsideNyhederJobcentret flytter

Jobcentret flytter

Jobcenter Faxe flytter

Torsdag den 2. og fredag den 3. februar 2017 skal jobcentrets medarbejdere pakke deres arbejdsspladser ned og flytte til Haslev.  Der er derfor lukket for alle henvendelser disse 2 dage.

Fra den 6. februar 2017 skal du henvende dig hos én af de 2 nye jobcenterfilialer i Haslev, hvis du skal tale med en jobcentermedarbejder.

HAR du allerede en aftale med en jobcentermedarbejder, skal du møde op på Tingvej 7, 4690 Haslev. Venteværelset er i stueetagen.

Har du IKKE en aftale med en jobcentet, skal du fremover møde op i Bibliotek & Borgerservice på Haslev Bibliotek, Jernbanegade 62, 4690 Haslev. Her vil jobcentret fremover have en filial med medarbejdere, som kan modtage ansøgninger om kontanthjælp - samt hjælpe til med udfyldelse af cv, udfærdigelse af ans´øgniner, samt til - og afmelding på jobnet.dk.

Unge under 30 år der skal søge uddannelseshjælp, skal stadig henvende sig på UngeVejen, Søndergade 12, 4690 Haslev.